kijelzővédő fólia

Végre megérkezett a az Android 13-ra épülő One UI 5 Béta verziója!

Nálunk még nem elérhető az Android 13 béta verziója

Gondolom már Te is nagyon vártad, ha nem iOS alapú operációs rendszer van mobilodon. Mit is? Végre bejelentették az Android 13-ra épülő One UI 5 Beta verzió érkezését, amit először a Galaxy S22 sorozat okostelefonjaira telepítenek fel.  De azt hiszem, ha Magyarországon élsz, még lehet, hogy korai az örömöd. A Samsung augusztus 7-én elindította az Android 13 bétaprogramját, de jelenleg csak az Egyesült Államokban, Dél-Koreában és Németországban érhető el. De azt gondoljuk, hogy ami késik nem múlik, tehát hamarosan nálunk is elérhető lesz.

Milyen újítások érkeznek az Android 13-al?

Mivel a z Android 13 jelenleg csak a Béta verzióban elérhető, ezért jelenleg csak a Galaxy S22 modellek jogosultak a bétaprogramra. Az új operációs rendszer olyan exkluzív funkciókat is magában rejt, amelyek az összecsukható mobilokhoz lesz alkalmazható. De, csakúgy, mint maga az Android 13, a One UI 5 sem hoz jelentős változásokat. Csak a felhasználói felület, az értesítések, a biztonság, a kameraszoftver és egyéb rendszerfunkciók terén történtek fejlesztések. A Samsung szerint a One UI 5 akár 16 előre beállított színt kínál háttérképnek. A kezdőképernyők, ikonok és gyorspanelek további 12 színe közül választhatunk, hogy a megjelenést és a hangulatot saját stílusunkhoz igazítsuk. Valljuk meg őszintén, ez azért már ezen a szinten alap.

Ami az értesítéseket illeti, az új kezelőfelületen bizonyos alkalmazásokban van lehetőség az értesítések blokkolására, így csak azt láthatjuk, ami számunkra érdekes. Ezenkívül az új értesítési beállítások megkövetelik, hogy az értesítések küldése előtt az alkalmazások engedélyt kérjenek. A nagyobb biztonság érdekében a gyártó egy új felületet fejlesztett ki, amely az eszköz adatvédelmi és biztonsági állapotát mutatja.

A Samsung arról is beszámolt, hogy a kameraszoftver olyan fejlesztéseket kap, mint például egy új ikon a Pro és Pro Video módban, valamint egy sokkal érzékenyebb zoomsávot.

Kijelzővédő nélkül védtelen a telefonod, bármilyen operációs rendszer is van rajta

Ami még nagyon fontos, bármilyen operációs rendszer is található telefonodon, hogy megfelelően védd telefonod kijelzőjét. Hiszen, ha a képernyőd repedezett, törött, akkor hiába érkezik rá a legújabb rendszer, nem fogod látni, hogy éppen milyen üzeneted érkezett. Ezért keresd fel a ProtectFol webáruházat és válassz a telefon kiegészítők specialistájától egy a telefonodra tökéletesen illeszkedő kijelzővédő fóliát. Hidd el nem fogod megbánni, mert a kijelzovedofilia.hu webáruházban tökéletesen passzoló, minőségi fóliák várnak. Efelől semmi kétséged ne legyen!

Te is részese lehetsz a béta programnak

Csatlakozni szeretnél a Samsung bétaprogramjához?  Szeretnéd kipróbálni az Android 13-alapú One UI 5 új funkcióit, töltsd le a Samsung Members alkalmazást, és iratkozz fel a bétaprogramra. De ne feledd: nem ajánlott a béta verziót telepíteni arra az okostelefonra, amivel dolgozol, vagy nam mint nap használsz, mivel ez a verzió még fejlesztés alatt áll, és akár véglegesen is károsíthatja mobilod.